More projects

The Lost
Social Feed

Wat als de Smurfen Instagram hadden?

Op 5 april komt de nieuwe Smurfenfilm in de Nederlandse bioscoopzalen. Met de release van Smurfs: The Lost village vroegen we ons bij Stylight af hoe de Instagram posts van Smurfen eruit zouden zien. Onder het mom van do it for the gram creëerden we #smurfgram! 

Smurfin als fashion influencer

#smurfista
Smurfin was de eerste vrouwelijke Smurf in het Smurfendorp - later volgden Sassette en Oma Smurf pas. Daarom zien wij Smurfin als de ongekroonde fashion influencer - of smurfista - van Smurfenland. Dagelijks deelt ze haar outfits met haar smurfollowers.

Haar outfit of the day bestaat uit een roze jurkje met een tweed jasje. Smurfin combineert haar Smurfel 2.55 tas met beige cap-toe flats - ja, geïnspireerd op de klassiekers van mejuffrouw Gabrielle Chanel. Ze maakt haar outfit af met een visnet panty en een goede zonnebril. 

Sassette als selfie meisje

#smurfie
Tot grote vreugde van Smurfin vergezelde Sassette haar als tweede vrouw in Smurfendorp (sinds seizoen 5). Als kleutersmurf, om precies te zijn. Want ook voor Smurfen geldt: Smurfs just wanna have fun.

Enfin, deze kleine blauwe schattebout voelt de behoefte om de hele dag door haar gezicht vast te leggen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Het liefst met een emotionele en diepe caption. 

En dus begint ze de dag met een boomerang: I smurf up like this. Nog voordat ze in de badkamer wandspiegel kijkt. Er komt geen filter of likje mascara aan te pas bij Sassette. Mutsje af hoor. 

Foto Smurf als Murad Osmann

#followmeto
Die naam doet waarschijnlijk niet gelijk een belletje rinkelen; zijn Instagram account wel. Naar eigen zeggen de 'executive producer' die zijn vrouw overal ter wereld volgt (letterlijk) en dit vast legt met de hashtag #followmeto. De eeuwige reiziger, dus.

En dus volgt Foto Smurf zijn Smurfin ook overal waar ze naar toe gaat. The Lost Village, bijvoorbeeld. Onder het mom van 'live life to the smurfest'.

Potige Smurf als fitboy

#smurfswholift
Instagram schotelt ons dagelijks een scala van afgetrainde fitgirls en fitboys voor. Je kan er zo een paar opnoemen; hoeven wij niet voor je te doen. Potige Smurf - de sterkste van alle smurfen - doet daar graag aan mee met een dagelijks verslag vanuit de sportschool. In de categorie 'your work-out didn’t count if it isn’t on Instagram'. 

Zijn favoriete sport is gewichtheffen en dat is een boomerangetje waard. Maar daar heeft Smulsmurf spreekwoordelijke lak aan - hij photobomt de boel. En ja, dat zijn witte lage Converse sneakers. Goede outfit!

Smulsmurf als foodie

#healthysmurfs
Smulsmurf leeft vooral om te eten. Een foodie dus. In de volksmond beter bekend als Bourgondiër. Dit Instagram typetje is je waarschijnlijk niet onbekend. Foodies delen elke maaltijd die ze naar binnen schuiven; van super- tot fastfood. 

Anno 2017 deelt Smulsmurf maar al te graag zijn huisgemaakte 'smurfalicious' acai bowl vanuit haar witte tweepersoonsbed. Uiteraard met een blauwe touch. 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2017/03/Wat-als-Smurfen-Instagram-hadden-smurfgram-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD SMURFGRAM[/ce_button]

Welke Smurf zou jij volgen? #smurfgram