More projects

20 dingen die je kunt kopen voor de prijs van de Fantasy beha van Victoria's Secret

s' Werelds meest sexy catwalk

Dit jaar vieren we de 20e verjaardag van de meest sexy catwalk ter wereld: de Victoria’s Secret show! Het belooft de beste tot nu toe te worden met onder andere Gigi Hadid en Kendall Jenner op de catwalk, 10 nieuwe Angels én muziek van Selena Gomez en Ellie Goulding. Naast de glitters, veren en vleugels op de catwalk, heeft iedereen het over het pronkstuk, de met diamanten versierde 'Fantasy Bra'. De beha is jaarlijks het - letterlijk en figuurlijk - schitterende slotstuk van de show. In het verleden droegen Miranda Kerr, Gisele Bündchen en Heidi Klum de superdeluxe beha met een variërend prijskaartje van 1 tot maar liefst 15 miljoen dollar.

Het exemplaar van dit jaar heeft de naam ‘Fireworks Fantasy Bra’ gekregen en is gemaakt door de Zwitserse juwelier Mouawad. Aan het Amerikaanse model Lily Aldridge de eer om de beha te showen. Er is 685 uur gewerkt aan de beha, welke versierd is met meer dan 6.500 diamanten (totaal 375 karaat). Het pronkstuk is geïnspireerd op vuurwerk: de beha en het bijpassende broekje zijn versierd met onder andere roze kristallen, saffieren en topaas in de vorm van vuurwerkvonken.
Het prijskaartje? Een luttele 2 miljoen dollar oftewel zo’n 1,8 miljoen euro. Benieuwd wat je in plaats van deze kostbare beha zou kunnen kopen? Wij bij Stylight wel en stelden een lijstje samen met 20 dingen die je óók voor dit bedrag zou kunnen kopen.

[unex_ce_button id="column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#cc91ee" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#29ceb6" button_border_hover_color="#29ceb6" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2015/11/Wat-kun-je-kopen-voor-de-Fantasy-bra-hoge-resolutie.jpg" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD INFOGRAPHIC[/ce_button]

 

Als een met diamanten versierde beha niet helemaal jouw ding is, zijn er genoeg andere dingen die je daarvoor in de plaats zou kunnen kopen of doen...

Beautyregime van de 'Angels'

Het leven van een Victoria's Secret 'Angel' draait niet alleen om glitters en veren. Naast de glamour op de catwalk is het vooral ook heel hard werken. Altijd al een Victoria's Secret 'Angel' willen zijn? Met 2 miljoen dollar kom je best een eind... Omgerekend kun je namelijk 60.700 Brazilian waxbehandelingen doen - dat is er elke maand één gedurende 5.000 jaar - of 9.500 beautydagjes met vriendinnen. Daarnaast heb je nooit een tekort aan lipgloss (haast 185.000 tubes) of engelenvleugels zoals een echte 'Angel' (130.000 stuks). Of, om het gewenste strakke lijntje te krijgen, zou je de komende 140 jaar met je eigen personal trainer aan de slag kunnen. Tenslotte zou je met bijna 230.000 selfie sticks de gehele metamorfose kunnen vastleggen.

Living the high life

Dit jaar wordt de beroemde show gehouden in Londen in plaats van New York. Een dagje shoppen in de Big Apple is echter - net als Parijs - altijd een goed idee. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om 20 privéjets van Amsterdam naar New York te boeken. En misschien wat champagne voor onderweg? Het prijskaartje van de befaamde beha is het equivalent van 14.000 flessen goede champagne.

Het kost wat maar dan heb je ook iets

Gezien de inspiratie voor het design, vuurwerk, hebben we ook uitgerekend hoeveel vuurwerkpijlen je zou kunnen kopen: 145.900 om precies te zijn. Overigens zou je in plaats van de Fantasy beha ook 36.500 'gewone' Victoria's Secret lingeriesetjes kunnen kopen. Dat is elke dag een nieuw setje gedurende de komende 100 jaar!

Ga jij voor de Fantasy beha of kies je liever iets anders?