More projects

Kids tekenen hun papa

Om Vaderdag extra speciaal te maken nodigden wij zes kids en hun vaders uit voor een bijzondere middag samen...

 

Benieuwd hoe kinderen hun vader het liefst zouden zien? Wij wel! Van superman tot tovenaar, wij vroegen zes schattige kids om hun papa te tekenen in een outfit naar keuze. Het resultaat? Een video die je hart doet smelten waarin kids vertellen wat hun papa voor hen betekent. En diezelfde vaders tonen hoe dol ze zijn op hun dochters en zoontjes.

De tekeningen van de kids komen tot leven

Wat gebeurt er als je een groepje vier- tot acht jarigen in een speelruimte zet met kleurpotloden en tekenpapier met de opdracht om de persoon die het belangrijkst is in hun leven te tekenen? Intuitief begonnen de Picasso's in wording met het tekenen van hun mama. In een mooie outfit (denk een grijs jumpsuit want "ze heeft zo'n coole stijl"), met een zonnetje, een blauwe lucht... Toen we hen daarna vroegen naar hun vaders werd het eventjes stil en moesten ze goed nadenken...

Na de eerste twijfeling begonnen deze kids met tekenen en het moge duidelijk zijn het ontbreekt ze niet aan creativiteit of fantasie. Speciaal voor Vaderdag hielpen onze designers hen een beetje en gaven de tekeningen een make-over. Zo kwamen de ideeën uit hun fantasie tot leven en konden we de outfits uit hun tekeningen creëren. De papa’s hadden namelijk ook een verrassing in petto...

FathersDay-06
<h3>Antoine, 5 jaar</h3></span>
FathersDay-05
<h3>Poppy, 4 jaar</h3></span>
FathersDay-04
<h3>Mason, 6 jaar</h3></span>
FathersDay-02
<h3>McKenna, 8 jaar</h3></span>
FathersDay-03
<h3>Julian, 7 jaar</h3></span>
FathersDay-01
<h3>Colette, 4 jaar</h3></span>
[unex_ce_button id="content_cujwalcop" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#aefff5" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#aefff5" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/06/slides.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]DOWNLOAD SLIDES[/ce_button]

Mijn vader de held

Mama is lief ("te gek" zelfs en "bezit een triljoen paar schoenen"), papa is stoer. Maar waarom eigenlijk? De redenen van deze kids om hun papa in een stoere outfit te tekenen zijn niet zo voor de hand liggend als dat je misschien zou denken... 

Voor Poppy (4) en Mason (6) komt papa Brent regelrecht uit Star Wars gewandeld.  Dat is een passie die ze met z'n drietjes delen. Poppy tekende haar vader als Chewbacca “omdat hij een harige baard heeft”. En we moeten zeggen; Brent doet een bijzonder goede impressie van deze harige held. Haar broer Mason ziet zijn vader als Luke Skywalker. “Want hij is de meester en ik hou van hem”, vertelt Mason trots terwijl hij zijn meesterwerk showt. Bij het zien van zijn vader als jedi weet de zesjarige eventjes niet wat hij moet zeggen.

Ook voor de 8-jarige McKenna is haar vader een (lees: háár) held. Superheld wel te verstaan. “Hij vliegt over mijn huis en zorgt dat ik oke ben.” Maar papa Rick is niet alleen “super stoer”, hij geeft haar knuffels als ze verdietig is en “speelt zelfs met [haar] als niemand daar zin in heeft.” Toe gegeven: dat doen alleen superhelden. Of superpapa's.

De magische band tussen vader en dochter

Papa's zijn niet alleen stoer, ze doen ook coole, verrassende en zelfs magische dingen.

Julian (7) heeft vooral een hele grappige papa, die hem aan het lachen maakt en samen doen ze altijd gekke dingen. Dus tekende hij hem als clown, inclusief een rode bos krullen en clownsneus. Zelfs is hij ook nogal een grappenmaker, zo blijkt.

De vierjarige Colette heeft haar creativiteit niet van een vreemde. Haar hipster papa is een nogal een keukenprins. Zijn dochtertje ziet hem echter als een “grappige tovenaar". Ondanks zijn drukke baan heeft hij altijd tijd om met haar te spelen.  En daardoor wist hij het hart van zijn dochtertje te betoveren. De chemie (magie?) tussen vader en dochter spat er vanaf wanneer Johann verschijnt in zijn lange tovenaarsgewaad met kleurige sterren met daaronder - hoe kan het ook anders - hipster sneakers.

Antoine (5) heeft een avontuurlijke, stoere vader. In het echte leven is hij astronaut; Antoine tekende hem echter als piraat inclusief piratenschip en schat. En voegde zichzelf ook toe want hij wil samen met zijn papa een piratenschip bezoeken. De vijfjarige is namelijk dol op boten. Misschien een idee voor een volgend vader-zoon uitje?

Wat betekent jouw papa voor jou?