More projects

Knappe Ken dolls

Deze Ken dolls willen we hebben voor Valentijnsdag

Wie droomde er vroeger niet van om lang en gelukkig in een Barbie droomhuis te leven met knappe Ken? Naast onze ouders waren Barbie en Ken toch wel het toonbeeld van echte liefde. En aan deze roze fantasie houden wij maar al te graag vast. Daarom besloot Stylight speciaal voor Valentijnsdag om de Ken doll een knappe make-over te geven van de mooiste mannen anno 2017. Ryan Gosling en David Beckham als pop? Willen we. Heel graag. 

Dus Mattel, lezen we mee? Want deze vier knappe Ken dolls staan heel hoog op ons verlang-naar-jou-lijstje.

Ryan Gosling

Oh, Ryan. You had us at 'Hey girl'.
Wie anders dan jij kan bovenaan onze wishlist staan? Als je zelfs woest aantrekkelijk bent op tap schoenen, dan verdien je dat. Dubbel en dwars. Daarom willen wij deze LA LA Land doll die op commando een serenade geeft. En er is geen ontkennen aan: jij wil 'm ook. Geef maar toe.

Ryan overdonderde ons in LA LA Land met zijn zang, dans én piano kunsten. Hij speelt een jazz fanaat die moeite heeft met de modernisering van de muziek. En sommige scènes zijn zo goed dat we ons afvroegen wie die knappe double toch kon zijn. Wat blijkt: het is écht Ryan. It's all Ryan! Laat dat even bezinken.

Oh, Zayn. You're the one and only direction we want to follow. 
En dan het liefst arm-om-stalen-arm met jou. Een meer dan verdiende tweede plek op ons verlang-naar-jou-lijstje.

En lieve volksgenoten, vergeet niet: Zayn is into Nederlands bloed. Vriendinnetjelief Gigi is namelijk half-Nederlands en dat vinden wij genoeg bewijs: Zayn vindt ons knap. Of zou ons in theorie knap kunnen vinden. Heb je blonde lokken? Blauwe ogen? En is je moeder heel toevallig ook nog een televisie fenomeen? Dan maak je behoorlijk wat kans. Tot die tijd zouden wij heel blij worden van deze Zayn doll. Gehuld in z'n knappe pak tijdens het MET Gala. 

 

Jamie Dornan

Oh, Jamie. You make us happy when times are Grey.
Of de nieuwe Fifty Shades film nou beter is dan het eerste deel laten we in het midden. Maar als er iets is verbeterd, is het wel mister Grey. Dat lijf! Die baard! Die scène in z'n sportschool! Niet te doen. Een verlang-naar-jou-lijst is simpelweg niet af zonder Jamie. 

Je zou ons heel blij maken met deze doll, gehuld in rete knap pak en inclusief mini helikopter. Want als je het voor elkaar krijgt om enkele uren naar een helikoptercrash weer in je appartement te verschijnen (hoe?), dan hoort een mini helikopter er bij. Oh, en we willen ook wat sexy accessoires bij onze Grey Ken. Gewoon omdat het kan. En omdat Christian Grey niet zonder kan. 

David Beckham

Oh, David. Got your Beck, always.
Onze hekkensluiter heeft weinig woorden nodig. Is er iemand die David Robert Joseph Beckham niet leuk vindt? Hij zet trends met z'n kapsels (die perfecte lok!), produceert het knapste kroost ooit en verbaast ons elke keer weer met zijn H&M campagnes. En dan is 'ie ook nog eens trouw aan zijn Vic sinds 1997. Is deze man dan de definitie van perfectie?

Dat weet alleen Victoria. Maar deze doll komt gevaarlijk dicht in de buurt. Dit wil je toch?

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2017/02/Ken-dolls-Stylight.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD HIGH RES[/ce_button]

Welke Ken doll staat het hoogst op jouw verlang-naar-jou-lijstje?