More projects

Keeping Up With
Kendall

Quiz voor 21e verjaardag van Kendall

Model, tv-persoonlijkheid, stijlicoon… wie of wat is Kendall Jenner eigenlijk niet? Vogue cover girl, het gezicht van Estée Lauder, muse van Balmain, Victoria’s Secret Angel, BFF van Gigi Hadid... Keeping up met Kendall is zo makkelijk nog niet. Het lijkt haast wel een spel om te raden wat ze nu weer gaat doen of welke club in Las Vegas haar verjaardagsfeestje mag organiseren (de bieding liepen al op tot $1 miljoen). Ter ere van haar 21e verjaardag verzamelden we haar grootste prestaties dan ook in juist dat, een spelletje… Hoe goed ken jij Kendall?

[unex_ce_button id="content_77rct5wuh,column_content_l8toxbffn" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ff926b" button_border_hover_color="#ff926b" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/10/Keeping-Up-With-Kendall-Jenner-Stylight-e1478095337566.jpg" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD INFOGRAPHIC[/ce_button]

Valt je Kendall kennis tegen? Wij verzamelden wat basisfeitjes voor je...

Haar carrière

Op 3 november 1995 werd Kendall geworden in misschien wel een van de meest besproken families ter wereld, de Kardashians. Haar mama is momager Kris Jenner, haar vader voormalig-Olympisch-zwemmer-en-nu-vrouw Caitlyn Jenner. Ze wist al vroeg dat ze model wilde worden maar wilde de top bereiken zónder hulp van de familie. Het begon met kleinere opdrachten voor Forever 21 en Sherri Hill; in 2013 tekende ze bij The Society Management. Toen ging het snel: in januari liep ze voor Marc Jacobs en Chanel, in juni deed ze haar eerste grote campagne en wel voor Givenchy. In december van dat jaar werd ze door Google tot het tweede meest gegooglede model ter wereld uitgeroepen. Daarna ging het nog sneller.

2015 leek namelijk echt het jaar van Kendall te zijn: in augustus stond ze op de Amerikaanse Vogue en tegen het einde van het jaar kwam haar droom uit en liep ze mee in de Victoria’s Secret show. Tussen deze zeer belangrijke bedrijven door ontwikkelde ze ook haar persoonlijke merk, lanceerde ze haar eigen (betaalde) app en een kledinglijn met zusje Kylie (die bij Topshop werd verkocht). Dit jaar heeft ze tot nu toe al $10 miljoen met modeklussen verdiend; het lijkt er dan ook op dat de ster van Kendall nog niet klaar is met rijzen.

Haar privéleven

Kendall is veruit de meest geheimzinnige Kardashian en deelt beduidend minder op social media dan haar zussen. Overigens is ze ook de langste met haar 178cm. Dat ze bepaalde dingen graag privé betekent natuurlijk niet dat er niks over haar te melden:

  • Ze heeft bijvoorbeeld drie miniscule tatoeages: een witte stip aan de binnenkant van een van haar vingers en een gebroken hartje (net als Hailey Baldwin). Meest recentelijk liet ze het woord ‘meow’ aan de binnenkant van haar lip tatoeren.
  • Ze is dol op oude auto’s: in 2015 kocht ze een klassieke en baby blauwe Chevrolet Corvette ter waarde van $100.000.
  • Haar favoriete Instagram account is BossHomes.
  • Steelde ooit de creditkaart van papa Bruce/Caitlyn om te gaan shoppen met zus Kylie.
  • Fritos Chili Cheese chips zijn haar favoriete junkfood.
  • Haar lievelingskleur is paars.
  • Haar grootste beauty blunder tot nu toe was het zelf epileren van haar wenkbrauwen. Als gevolg ging ze een tijdje browless door het leven.


En haar liefdesleven? Op de middelbare school was Julian Brooks haar grote liefde. Daarna werd ze onder andere gelinkt aan hartenbreker Harry Styles. Ze gaf ook toe een hevige crush te hebben gehad op Justin Bieber en lijkt nu (weer) te daten met rapper A$AP Rocky. Maar of Kendall bad ("I love bad bitches that's my f*cking problem") genoeg is?

Zou je nu wel tot 100% komen?! Happy Birthday Kendall!