More projects

Stylish speelgoed

Voor de nostalgische fashionista

Vroeger begon het feest op het moment dat de Intertoys folder op de deurmat viel. Dan kon je zien welk speelgoed je nog niet had maar absoluut wilde - nee moest - hebben.

Speciaal voor kerst ging Stylight op de nostalgische tour en staken we ons favoriete speelgoed in een modejasje.  Hoe tof zou het zijn als je deze items daadwerkelijk op je verlanglijstje kon zetten?

De Celine Luggage Tote van Lego

Al sinds 1958 bouwen we praktisch alles met deze Deense bouwsteentjes. En worden onze grootste fantasieën - een piratenschip of Disney’s Frozen kasteel - werkelijkheid. Niet alleen jongens en meisjes kunnen hun creativiteit kwijt in Lego; de bouwsteentjes zijn ook een bron van inspiratie voor menig mode ontwerper. In 2007 bracht Balenciaga een Lego schoen uit die Beyoncé droeg tijdens de AMAs. Zes jaar later kwam Chanel met een Lego clutch ter waarde van 5.000 pond.

Bij Stylight bouwden we onze eigen Céline Luggage tote. De echte kunnen we ons wellicht (nog) niet veroorloven maar dankzij deze stylish Lego steentjes wel. Weer eens wat anders dan je standaard bruine handtas. Een paar mooie hakken, pantalon, rode dames winterjas en deze tote. Wij zien wel een knap fitje voor ons hoor. 

Kylie Jenner, de perfecte My Model

 

Welk klein meisje had - of anders wilde - niet haar eigen My Model? Je mocht zelf nog geen make-up dragen dus deze pop was ideaal om alvast te oefenen.

Ook nu we ouder zijn staan beauty producten bovenaan op ons wensenlijstje voor kerst. We volgen beauty bloggers als Michelle Phan, kijken tutorials van onze eigen Nikkie en verbazen ons nog altijd over het immense succes van Kylie Jenner’s beautylijn.

Met deze Kylie’s makeup doll, kun je zien hoe ze eruit zou zien met een groen kapsel, wat Kyshadow of metallic lip gloss aanbrengen. Gehuld in een witte blouse. Hoe ga jij Kylie opmaken?

Gigi en Zayn, de nieuwe Ken en Barbie

Naast onze ouders waren Barbie en Ken toch wel het toonbeeld van echte liefde. Waar Barbie was, was Ken. En andersom. Toen we ouder werden waren daar Brad Pitt en Jennifer Aniston, en later Brad en Angelina Jolie, totdat ook zij uit elkaar gingen.

Hét koppel van dit moment zijn toch wel Gigi Hadid en voormalig One Direction lid Zayn Malik. Tijdens de laatste Fashion Weeks zaten ze knus op de eerste rij bij menig show. Gigi is een van de meest gevraagde modellen van het jaar (en bracht haar eigen collectie uit voor Tommy Hilfiger) en Zayn is het gezicht van Versus Versace.

Wat ons betreft de rolmodellen voor ‘echte liefde’ anno 2016 en haast zo perfect als Barbie en Ken. voor deze versie kleedden we hen in hun met Ball outfits. Zayn in een knappe korte zwarte blazer, Gigi in een mooie gala jurk.

 

Chanelbots hit the shelves


Tijdens de laatste Chanel show verrastte Karl Lagerfeld vriend en vijand met zijn tech thema. Hij toverde Le Grand Palais om in een data center (Chanel) en liet zich inspireren door de jaren 90. De modellen liepen - al dan niet met wit met zwarte helm - rond. Ze deden een beetje denken aan... tja robotten?

We verwachten dan ook dat Karl deze Chanelbots wel kan waarderen. Zei hij niet ooit "I have nu human feelings"? Nou deze robotten henne die dus ook niet. Ze staan klaar om alle non-stylish mensen te vernietigen. Gehuld in een wollen zwarte mantel, van Chanel natuurlijk. Al dan niet gewapend met dodelijke Chanel pump. Het zijn sowieso de meest stylish robotten ooit, met hun iconische tweed pakjes.

 

De Victoria’s Angie Pocket  neem je overal mee naar toe

Polly Pocket was voor jonge meisjes een beetje de voorloper van de smartphone: compact, kon overal mee naar toe én je kon er urenlang mee spelen. Je had overigens gewoon meerdere van deze hartvormige doosjes met plastic accessoires en popjes van nog geen 1cm.

We konden er geen genoeg van krijgen, net als van de jaarlijke Victoria's Secret show. Dus besloten we de Grand Palais - waar de show dit jaar plaats vond - een Polly Pocket jasje te geven. Zo kunnen we de show overal mee naar toe nemen. We voegden ook een backstage area toe, waar de modellen interviews kunnen geven en rondlopen in de beroemde badjassen. Natuurlijk kun je ze ook over de catwalk laten lopen, met engelenvleugels en wel.  

De Fendies zijn de nieuwe Furby

 

Nog zo’n favoriet uit de jaren 90, de Furby. Het pluche fantasie dier - een kruising tussen een uil en een hamster? - reageerde op geluid, aanraking en beweging. Je kon het knuffelen, leren dansen en er tegen praten. Bij dat laatste kreeg je een stortvloed aan onverstaanbare woorden en eigenlijk deed het gewoon waar het zelf zin in had. Totdat de batterijen op waren natuurlijk.

Enfin, we moesten en zouden dit beestje in huis hebben. Waarom? Geen idee maar anno 2016 willen we allemaal een fluffy Fendie. En dan niet (alleen) zo’n eentje voor aan je sleutelbos of tas. Deze versie zou je overigens niet alleen kunnen aaien maar zou je ook van het beste mode advies voorzien.

 

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/12/Stylight-Fashion-Toys.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD HIGH RES[/ce_button]

Welke style toy zou jij het liefst hebben?