More projects

Fashemon

Vang - stijl - ze allemaal!

Ook bij Stylight hebben we de afgelopen twee weken niet onder een steen geleefd. Tussen het spelen door - van Pokémon Go natuurlijk - hadden onze designers gelukkig de tijd om zes modemensen om te toveren in onze favoriete Pokémon figuurtjes. Zelfs deze stylish persoonlijkheden kunnen immers niet om het Pokémon Go virus heen. Mis ook niet de locaties waar je deze Pokémons zou kunnen vinden en vangen.

Cara Delevingne als Pikachu

 

Wie kent niet het schattige gele beestje Pikachu? Vanaf eind jaren 90 waren we ook - na Japan en de VS - in Nederland in de ban. Met zijn kleine spitsige oortjes en roze wangetjes - waar hij energie in op slaat trouwens - is hij volgens ons het grappigste en liefste Pokémon figuur.

Dus transformeerden we het eveneens grappige model-en-actrice Cara Delevingne - bekend van de wenkbrauwen en de gekke bekken - in Pikachu. Uiteraard compleet beanie en grijs leren jasje waar Cara regelmatig in wordt gespot.

De meeste kans om de Britse te spotten is op de drukke straten in Londen.

Anna Wintour als Charmander

 

De kleine oranje draak Charmander is al op veel plekken opgedoken. Het beestje is goedaardig maar kan ook flink vlammen.

Zodoende zagen we wel een gelijkenis met modekoningin en hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour. Ook zij kan flink te keer gaan - en niet alleen vanwege haar gele blouse - want menig mode ontwerper en celebrity heeft het al moeten ontgelden... Gehuld in wollen zwarte mantel - en uiteraardontbreken de parelketting, eeuwige zonnebril en neutrale gezichtsplooi niet.

De Britse Anna woont al jaren in New York. Dus als je haar wilt vangen, dan is NYC de beste plek om te starten.

Karl Lagerfeld als Ninetales

Karl Lagerfeld en Ninetales vormen wat ons betreft het perfecte paar.  

Ninetales is één van de slimste Pokemons en geniet een koninklijk aanzien, inclusief een prachtig vachtje. De volle, witte staart rond zijn nek doet ons denken aan een brede witte boord. Die laatste maakt structureel onderdeel uit van het uniform van Karl Lagerfeld. Zonder wordt hij haast nooit gespot.

Tenslotte kan het beestje gemakkelijk 1.000 jaar oud worden en kunnen we ons geen leven zonder koning Karl voorstellen.

De Duitse modekoning woont en werkt in Parijs. Naast mode heeft hij ook een grote interesse in kunst. Bij het Louvre heb je wellicht de meeste kans om hem te vangen.

Victoria Beckham als Mew

 

Zeg nou zelf, het slanke, vrouwelijke en dus roze zoogdiertje Mew heeft wat weg van Victoria Beckham, niet? 

Intelligent, een figuur om door een ringetje te halen, belachelijk elegant en op en top vrouwelijk.

We zien haar - Victoria als Mew - al helemaal op de roltrap bij de Londense Tube staan. In een ontwerp van eigen hand - uiteraard een zwarte rok en top - en met een grote en geweldige zonnebril op, tegen alle paparazzi.

Suzy Menkes als Jigglypuff

 

Jigglypuff is een kruising tussen een fee en een Pokémon. Met haar spitsige, kat achtige oren en roze ballonnen vorm is ze één van de schattigste beestjes.

En met die kuif doet ze ons bijzonder sterk denken aan Suzy Menkes - editor bij Vogue International - denken.

Nog altijd is deze Britse modejournalist een veelgeziene gast tijdens Fashion Weeks. Als zij een Pokémon zou zijn, dan zouden we haar - en haar bruine shopper - dan ook daar verwachten terug te zien. 

Jean Paul Gaultier as Poliwag

 

Het kikkervisje Poliwag is het enige Pokémon diertje dat in het water leeft. Zijn korte beentjes zijn niet zo gewend om veel of ver te lopen.

De strepen op zijn buikje - zijn organen - lijken verdacht veel op de blauw met witte Bretonstrepen waar Jean Paul Gaultier mee bekend is geworden. 

De in Parijs woonachtige ontwerper kun je het beste spotten in een hip café., dicht bij huis. Dan hoeft hij niet zo ver te lopen.

[unex_ce_button id="content_y849a5swq,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/07/Stylight-modemensen-als-Pokemon-Anna-Wintour-Suzy-Menkes-Cara-Delevingne-Victoria-Beckham-Karl-Lagerfeld-en-Jean-Paul-Gaultier.png" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD DE INFOGRAPHIC[/ce_button]

Heb jij ze al gevangen?

  • Stylight Anna Wintour als Pokemon in New York naast gele taxi
  • Stylight Cara Delevingne als Pokemon in Londen bij rode dubbeldekker bus
  • Stylight Jean Paul Gaultier als Pokemon op houten tafel in een cafe
  • Stylight Karl Lagerfeld als Pokemon bij het Louvre in Parijs
  • Stylight Suzy Menkes als Pokemon op de catwalk tussen modellen
  • Stylight Victoria Beckham als Pokemon op de roltrap in de Londense metro
[unex_ce_button id="content_p9dvogk5n,column_content_ukt6paaoj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/07/Stylight-modemensen-als-Pokemon-in-het-straatbeeld.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD SLIDESHOW[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_p9dvogk5n,column_content_18dj41vog" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/07/Stylight-individuele-illustraties-modemensen-als-Pokemons.zip" button_link_type="download" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD ILLUSTRATIES[/ce_button]

Wie verdient er volgens jou een Pokeball?