More projects

Cara is jarig

Haar meest iconische gezichten

Jarige Cara in 10 gekke bekken

Ze domineert de mode-, beauty en nu ook acteerwereld, heeft wenkbrauwen to die - not to tweeze - for, is lid van Taylor Swift’s girl squad en trekt graag gekke bekken. Waar menig model ook off duty poseert voor de camera’s, grapt Cara Delevingne er liever op los. Karl Lagerfeld noemt haar niet voor niets de “Charlie Chaplin van de modewereld”. 

Dus om haar 24ste verjaardag te vieren - zonder een giga birthday cake met halfnaakte vrouw, zoals BFF Suki Waterhouse wel deed eerder deze maand - selecteerden we bij Stylight haar meest grappige gezichtsuitdrukkingen tot nu toe. Van de grappige cross-eyed duckface tot de prachtige smize blik.

En of ze nou zo gek is als een deur, Cara leert ons een belangrijke les: neem jezelf niet altijd serieus, lachen is gezond. Oh en dat je (zij) er zelfs geweldig kunt uitzien als je (ze) een gekke bek trekt.

Het model Cara Delevingne

Op 12 augustus 1992 wordt Cara Jocelyn Delevingne geboren in Londen. Moeder Pandora en haar twee zussen Poppy en Chloe zijn grote modeliefhebbers. In tegenstelling tot Cara, die aan Vogue UK vertelt dat mode destijds "very alien" voor haar was. Van make-up en shoppen moet ze niets hebben. Als een echte tomboy speelt ze liever buiten en wil ze graag tandarts of superheld worden. Een paar jaar later - als ze 16 is - is Cara het gezicht van zo’n beetje alle grote mode- en make-up merken. Een tomboy is ze overigens nog altijd, zo speelt ze graag Call of Duty onder de naam ‘Caradele’. Off duty wordt ze vaak gespot in een beige leren jack gecombineerd met een trainingsbroek, zwarte dames biker-boots en een beanie.

Sarah Doukas (directrice Storm Modeling Agency, die ooit ook Kate Moss ontdekte) geeft Cara ondanks haar ‘slechts’ 1.73 meter - de eis is minimaal 1.76 meter - een contract. Haar edgy uitstraling (lees: grote fel blauwe ogen en volle donkere wenkbrauwen) is daarbij doorslaggevend. Al gauw domineert ze het lookbook van ASOS. Burberry’s Spring/Summer 2012 campagne, waar Cara poseert met acteur Eddie Redmayne, betekent haar grote doorbraak. Grote merken als Chanel (Cara sluit menig coutureshow af, hand in hand met Karl Lagerfeld), Burberry (de iconische campagne met Kate Moss...), Balmain (lid van Olivier Rousteing's Balmain Army voor it-girls) en Victoria's Secret krijgen geen genoeg van haar.

[unex_ce_button id="content_9t0h0npwy,column_content_yu80m6g8k" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/08/Cara-Delevingne-meest-iconische-gezichten-Stylight.gif" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD GIF[/ce_button]

Cara de actrice

Naast alle modellenklussen maakt Cara ook vriendinnen. Samen met Taylor Swift, Rihanna, Rita Ora en Kendall Jenner verschijnt ze op de feestjes waar je aanwezig moet zijn. Toch is Cara niet gelukkig. In maart praat - tweet - Cara op Twitter voor het eerst over haar depressies. In een openhartige blog op Motto gaat ze met de billen bloot - en niet voor de camera. Ze schrijft dat ze trots is op wat ze heeft bereikt, maar tegelijkertijd ongelukkig te zijn. Cara besluit de catwalk te vervangen voor het witte doek. In 2014 tekent ze een contract bij filmagent William Morrisen en speelt de hoofdrol in Paper Towns (ja, het meisje met de grijze hoodie en hipster sneakers).

Zelfs de award voor Model Of The Year die ze in 2015 ontvangt tijdens de British Fashion Awards, brengt haar niet op andere gedachten. In juli vertrekt ze bij haar modellenbureau. Toch was het geen definitief afscheid. Zo is Cara te zien in ‘La Collection de Paris’ van Saint Laurent en pronkt ze bijvoorbeeld op cover van het septembernummer van de Britse Vogue. In het interview onthult Cara crazy in love te zijn met singer-songwriter Annie Clark. Actrice is ze ook nog altijd. Haar nieuwste rol is die van superschurk Enchantress in de Amerikaanse superheldenfilm Suicide Squad.

  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken verbaasd
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken smize
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken tong
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken scheel
[unex_ce_button id="content_906oef4vx,column_content_yu80m6g8k" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/08/Stylight-funny-faces-Cara-Delevingne.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD SLIDES[/ce_button]
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken pet
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken middelvinger
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken duckface
  • Stylight Cara Delevingne jarig Ballin beanie
  • Stylight Cara Delevingne jarig gekke bekken boos

Cara en haar power brows

Cara wordt gezien als de Brooke Shields van de jaren 2010 en ontketent een ware revolutie in wenkbrauwenland als ze op de catwalk en in magazines verschijnt. Het geheim achter haar power brows? Helemaal niets doen! Dat wil zeggen: niet bijtekenen, waxen en geen schoonheidsspecialisten aan je wenkrauwen laten zitten. Gewoon laten groeien en heel af en toe een haartje verwijderen. Een unibrow is immers het andere uiterste... Wenkbrauwen mogen - moeten - vol en volumieus, net als de wimpers.

Durf je het zelf niet aan? Maak dan een afspraak bij een wenkbrauw guru voor een volle bos boven de ogen. Onze favorieten?

INGEbrows bij Rob Peetoom. De Nederlandse wenkbrauwspecialist Inge van der Plas bedacht een succesvolle formule om 'custom made' wenkbrauwen te creëren. Hoe? Eerst wordt de zone boven je ogen opgemeten. Ook je gezichtsvorm, huids- en haarkleur worden uitgebreid bekeken alvorens de nieuwe vorm wordt getekend. Een kleine waxbeurt en flinke verfsessie later stap je naar buiten met fijne, volle en custom made brows. Inge is overigens ook al jaren lid van het Libelle Metamorfose team.

Voor super sharp wenkbrauwen ben je bij The Wax Bar aan het juiste adres. De (vrijwel pijnloze) Brow Wax zorgt voor strakke en gedefinieerde lijnen. Vaarwel donsharen die irritant zichtbaar worden bij gebruik van poeder of oogschaduw! Oh en studenten krijgen 20% korting op elke behandeling. Need we say more?

De brow shaping & tinting behandeling van Soap Treatment Store is als een APK keuring voor je wenkbrauwen - je wenkbrauwen lijken als nieuw en kunnen weer een flinke tijd vooruit. Een uitgebreide analyse wijst uit welke wenkbrauw shape bij jouw gezicht past. Moeten ze worden geverfd? Gewaxt? Of allebei? En wees niet bang voor de 'post behandeling dip' - na de behandeling krijg je tips & tricks mee naar huis om je wenkbrauwen een touch-up te geven.

[unex_ce_button id="content_3xpr25agm,column_content_yu80m6g8k" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/08/Stylight-Cara-Delevingne-funny-faces.zip" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD SLIDES[/ce_button]

"They just grow. I'm lucky with the shape — 
I inherited it from my grandmother. I pluck
a few, but I don't shape them."

- Cara over haar wenkbrauwen
in een interview met Style magazine
[unex_ce_button id="content_izr49xyhy" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#dd3333" button_border_hover_color="#dd3333" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/08/Cara-Delevingne-is-jarig-Stylight.jpg" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]DOWNLOAD INFOGRAPHIC[/ce_button]

Wat is jouw favoriete funny face? Embrace your weirdness!