More projects


De 'perfecte' Angel
Victoria Secret Model Morph

Angels die de Fantasy Bra droegen

 

Al maanden kijken we uit naar de meest sexy catwalk show van het jaar, die van Victoria’s Secret! Dit jaar vindt de show plaats in Le Grand Palais in Parijs en draagt Jasmin Tooks - 20 jaar na Claudia Schiffer - het exemplaar van dit jaar (ter waarde van $3 miljoen).

Tijdens de show zijn alle ogen gericht op de modellen en de lingerie die ze dragen. Ergens is dat zonde want ze hebben ook prachtige gezichtjes, die Angels. Bij Stylight besloten we dan ook om de 14 modellen doe tot nu toe de Fantasy Bra hebben mogen showen samen te voegen. Het resultaat? Een knappe kop, half blond/half brunette met blauwe-bruine ogen (43% blauw, 36% bruin en 21% groen). Overigens zou de "perfecte" Angel ook schoenmaat 40 hebben en 1.77 meter lang zijn. 

Met de hulp van professionele morphing software voegden we de gezichten samen van de 14 modellen die de Fantasy Bra hebben gedragen en creëerden zo de “perfecte” Angel...

[unex_ce_button id="content_ev5p8ho9m,column_content_53nm1l5pj" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0" button_border_color="#000000" button_border_radius="0" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://love.stylight.nl/wp-content/uploads/sites/37/2016/11/Stylight-De-perfecte-Fantasy-Bra-Angel.jpg" button_link_type="download" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]DOWNLOAD FULL-SIZE FILE[/ce_button]

De Victoria’s Secret casting

Ieder jaar melden 400-500 modellen (al dan niet in spe) zich aan voor de beroemde casting van Victoria’s Secret. Vorig jaar waren er 48 gelukkige dames - dit jaar 54 - die mochten meelopen in de show. De helft daarvan is dit jaar ook weer van de partij, wist casting director John Pfeiffer al te verklappen. Dat betekent dus dat we slechts 25 nieuwe gezichten zullen zien in Le Grand Palais.

Waar kijkt John nou naar bij zo’n casting? Nou, niet alleen naar de rondingen van de dames; ze moeten ook een vrolijke persoonlijkheid hebben, enthousiast en zelfverzekerd zijn (en een beetje gek kunnen doen). Wat betreft looks helpen de volgende features je een beetje verder: volle lippen, sprankelende ogen, mooie jukbeenderen en een kleine neus. O en de aspirant Angels dragen bij voorkeur geen make-up maar wel (stiletto) hakken, een zwarte bh en bijpassend broekje.

Vorig jaar was Jasmine Tooks een van de gelukkige dames en mocht ze meelopen tijdens de beroemde show. Dit jaar werd ze al uitgkozen om de "Bright Night" bra te showen, ter waarde van $3 miljoen. De beha is een ontwerp van Eddie Bargo en bezaaid met 9.000 diamanten, edelstenen en smaragden in 18-karaat goud. 

In een interview met People Magazine vertelde Jasmine: “It’s crazy to me because I looked up to so many supermodels growing up like Tyra Banks and Heidi Klum who wore the Fantasy Bra and I never thought that I would actually get the chance to wear it". Het Duitse supermodel Claudia Schiffer was de eerste in 1996; Tyra Banks, Gisele Bündchen en Adriana Lima mochten het twee keer doen en de eveneens Duitse Heidi Klum zelfs drie keer!

There she glows

Hoe krijg je zo’n glowing gezicht als een Angel? De dames in kwestie hebben hun gelaatsuitdrukkingen ongetwijfeld mee en voor de show worden ze onder handen genomen door professionele kappers en visagisten.

Bij de show van vorig jaar waren er niet minder dan 32 make-up artiesten, 32 haarstylisten en 6 nagelexperts aanwezig om de modellen runway ready te krijgen. Alle 47 Angels (Maria Borges uitgezonderd) kregen hair extensions for extra volume en lengte. Er werden 40 bussen haarlak gebruikt. De zongebruinde teint krijgen ze middels een combinatie van spray tan (twee dagen van tevoren en tijdens de show touch ups) en make-up.

De Angel van dit jaar, Jasmine Tooks, deelde enkele beautygeheimen. Ze maakt haar gezicht schoon met Cetaphil Gentle Skin Cleanser en gebruikt een vitamine A supplement op haar gezicht. Voor het slapen gaan gaat ze met een ijslokje over haar gezicht, een tip van haar moeder. Ze draagt overigens bij voorkeur slechts minimale make-up: een foundation van Bobbi Brown, mascara van Tom Ford en gebruikt een lipstick als blush, een tip van haar oma!

De “perfecte” Angel is gebaseerd op alle Victoria’s Secret Angels die tot nu toe de Fantasy Bra hebben mogen dragen, en hun haarkleur, kleur van de ogen, nationaliteit, schoen- en cupmaat.

Kijk jij op 5 (of 6) december ook net als ons met een zak chips naar de Victoria’s Secret show?